Det kan være smart at have et stempel til kontoret. Det kan man f.eks. bruge, når man skal lave vigtige dokumenter. Men hvordan finder man det rigtige stempel til kontoret?

Logo

Du skal først og fremmest tænke over, hvordan det skal se ud. Måske jeres virksomhed har et bestemt logo, I kan bruge på stemplet? Hvis ikke, så kan det være i skal kontakte nogen eller selv lave et logo i virksomheden. Et logo kan være kendemærket for netop jeres firma, og derfor kan det være smart at bruge på et stempel.

 

Størrelse

Du skal også tænke over størrelsen på stemplet. Her skal du naturligvis medtænke stemplets funktion. Hvornår og hvordan skal I bruge det? Det nytter ikke noget, at stemplet fylder for meget på dokumentet, så der ikke er plads til f.eks. en underskrift.

 

Farver

Et stempel kan både være klassisk i sort eller i farver. Det kan være fristende at gå med den klassiske løsning, og det er også nogle gange den bedste. Det kan dog omvendt også være klassisk at bruge blå – og rød er en rigtig blikfanger. Så der er altså meget at overveje. Leder I efter stempler til virksomheden? Så tjek Nydan Stempler