Kan du godt lide at følge med i hvad der sker i det danske erhvervsliv og hvilke spændende virksomheder der er i Danmark. Så er denne artikel højst sandsynligt spændende for dig. Her vil vi fremhæve 10 virksomheder, som du bør følge med i, da de hurtigt kan blive gigantiske virksomheder.

De 10 virksomheder er:

 

  1. Too Good To Go

 

Too Good To Go stopper madspild fra restauranter og cafeer. Med denne app kan man som forbruger købe mad når restauranter og cafeer lukker, som de normalt bare ville smide ud. Man får maden til en langt billigere pris og er med til at stoppe madspild.

 

  1. Ulobby

 

Ulobby gør lobbyisme langt mere gennemskueligt og tilgængelig for virksomheder hele verdenen over.

 

  1. Pleo

 

Pleo har skabt et bogføringssystem og en moderne firmakort, som lynhurtigt er blevet enormt populørt hele verdenen over, da det er meget brugervenligt og moderne. Hvis du f.eks. lige har købt en ny wordpress hjemmeside, så kan du når du betaler med Pleo firmakortet også automatisk foretage bogføringen.

 

  1. Hedia

 

Hedia har skabt en app, som gør livet for mennesker der lider af type 1 og type 2 diabetes meget nemmere. Med kunstig intelligens kan appen rådgive personen om korrekt insulinbrug. Denne virksomhed blev stiftet tilbage i 2015.

 

  1. Happy Helper

 

Happy Helper har skabt en platform, som tilbyder rengøringshjælp til private husstande. Med Happy Helper kan du gå ind og bestille hjælp til f.eks. at rengøre lejligheden eller tømme den hvis du skal flytte til en billig pris, hvor hjælperne kommer ud og hjælper til med alt mellem himmel og jord.

 

  1. Artland

 

Artland skaber kontakt mellem kunstsamlere og gallerier, og gør det dermed nemmere at finde og dele fantastiske kunstværker med verdenen. Virksomheden blev stiftet i 2016 og har fået store millioninvesteringer af både forretningsfolk og kendisser.

 

  1. Grandhood

 

Grandhood er en pensionsapp, som har fokus på firmepensionsmarkedet for små og mellemstore virksomheder. Virksomheden har fået en stor investering på 20 mio. Kr. fra mange forskellige investorer og blev stiftet i 2017.

 

  1. Tame

 

Tame har udviklet et genialt planlægningsværktøj, som skal gøre hverdagen lettere for eventmagere. Appen gør at disse eventmagere slipper for ophobninger af ting som stickers, excelark og faner på internettet. Planen er at virksomheden skal være et fast redskab for alle der planlægger events hele verdenen over, så de kan få en kaosfri hverdag.