Som leder er du altid på udkig efter nye måder at udvikle din virksomhed på. Du ønsker at finde måder at forbedre effektiviteten, øge overskuddet og tiltrække nye kunder. Nogle gange kan det dog være svært at vide, hvordan man skal komme videre. Det gælder især, hvis din virksomhed tidligere har haft succes, og du ikke ønsker at rokke ved båden.

Udspringer fra jeget

I tider, hvor der kræves forandring i forhold til målsætninger, men hvor man ikke ønsker at gøre noget alt for radikalt, kan det være nyttigt at tage et skridt tilbage og se på det større billede.

  • Hvad er dine mål for virksomheden? 
  • Hvad er de udfordringer, du står over for? 

Når du har identificeret de områder, der skal forbedres, kan du udarbejde en handlingsplan. 

En vigtigt at huske her, at i mange tilfælde sker forandringer på et individuelt plan. Det vil sige, at forandring starter med handling hos den enkelte leder. Det er nemlig direktionen der står i spidsen for forandringsledelse, hvorefter planerne, strategierne og tiltagene går længere ned gennem hierarkiet.

Er du i tvivl, om du dine evner og ansvar for at fremme udvikling, kan det være en virkelig gode ide, at du søger hjælp en erfaren erhvervscoach.

Få den hjælp, du har brug for at få succes

En erhvervscoach er en rådgiver, der hjælper enkeltpersoner eller organisationer med at forbedre deres præstationer og nå deres mål. Erhvervscoaching er en proces, der indebærer identifikation af områder, der skal forbedres, fastsættelse af mål og udvikling af handlingsplaner for at nå disse mål. 

I modsætning til andre typer coaches giver erhvervscoaches typisk ikke råd eller kommer med anbefalinger. I stedet arbejder de sammen med deres klienter for at hjælpe dem med at afklare deres mål, identificere hindringer og udvikle strategier til at overvinde disse hindringer. 

Erhvervscoaching kan være et yderst effektivt redskab for iværksættere og virksomhedsejere, der ønsker at tage deres virksomhed til det næste niveau. Når det bruges korrekt, kan det hjælpe enkeltpersoner med at udvikle de færdigheder og den viden, der er nødvendig for at opnå succes.

Du kan hurtigt finde en erhvervscoach ved gå ind på Google og søge efter erhvervscoach + din by, for eksempel erhvervscoach København.

Sådan finder du den rette match

Mange virksomheder hyrer eksterne coaches til at hjælpe dem med at nå deres mål. Men når der er så mange coaches til rådighed, hvordan kan du så finde den rette til din virksomhed? Der er nogle få nøglefaktorer, som du skal overveje. 

  1. For det første skal du tænke over, hvilke områder du har brug for hjælp på. Har du brug for hjælp til at udvikle en markedsføringsstrategi, forbedre salget eller strømline driften?
  2. Når du har identificeret dine behov, kan du begynde at indsnævre din søgning. Det er også vigtigt at overveje dit budget og coachens erfaring. Søg efter en person, der har erfaring med at arbejde med virksomheder af samme størrelse og omfang som din virksomhed. 
  3. Endelig skal du sørge for, at du føler dig godt tilpas med coachen, og at der er god kommunikation mellem jer. De bedste business coaching-forhold er bygget på tillid og gensidig respekt. 

Ved at tage dig tid til at finde den rigtige coach kan du sætte din virksomhed i stand til at få succes.