Som læser af en teknologi- og business blog er du nok interesseret i, hvad der rører sig “derude”. I denne artikel kigger vi på nye og hurtigt voksende teknologier, du burde lære eller lære mere om i 2021.

React

Inden for programmering er React et af de mest brugte ord lige nu, og det er ikke uden grund. React et JavaScript bibliotek udviklet af Facebook, og de bruger det også selv. Efter Facebook er gået over til det nye design, er de også gået over til at bruge React.

 

Du bør overveje at lære React, hvis du er i gang med at lære JavaScript, fordi det er en naturlig overbygning, og der er mange fremtidsmuligheder i det. Når du først er kommet i gang, så begynder tingene at give mening. Hvis du sidder fast, så er der meget hjælp at hente på både YouTube og StackOverflow.

Decentraliserede valutaer

Decentraliserede valutaer, kryptovalutaer eller digitale valutaer – det er i princippet det samme. Disse er noget, der er meget hurtigt voksende lige nu, og det ville derfor være en rigtig god ide at lære mere om. Du har måske hørt om dem på Facebook, i nyhederne eller i samtaler med venner og bekendte. Mange mener, at de er kommet for at blive.

 

Med decentraliserede valutaer har du mulighed for at bruge din viden om dem til at foretage investeringer i dem eller relaterede projekter. Der findes tonsvis af projekter baseret på disse valutaer, og det er bare et spørgsmål om tid, før en eller flere bliver brugt af rigtig mange mennesker. Du kan lære mere om digitale valutaer her: https://mycrypto.dk/

Robotic Process Automation (RPA)

Hvis du ikke har hørt om RPA før, så går det ud på at automatisere opgaver med en robot (software). Mange virksomheder bruger i dag konsulenthuse til at udvikle RPA-løsninger for dem, så de kan spare penge og effektivisere deres processer.

 

Hvor kommer du så ind i billedet? Ja, hvis du lærer RPA, så er du allerede et kæmpe skridt foran. Du kan nemlig anvende RPA i dit daglige arbejde og derhjemme. Har du en manuel opgave, du skal udføre ofte? Hvis svaret er ja, så kan du hjælpe dig selv ved at lære RPA.

 

Der er selvfølgelig ikke så mange videoer om RPA som eksempelvis om React, men det betyder ikke, at det er ikke er nogen. Det mest populære program at lave RPA i, er UI Path. Du kan få lov til at prøve kræfter med det helt gratis. Hvis du vil på et endnu højere niveau, så har du altid muligheden for at tage et officielt kursus og få papir på, at du kan finde ud af det. Dette kan du tilføje på din LinkedIn. Det gør, at du er mere attraktiv over for potentielle arbejdsgivere.